اسپرسوساز صنعتی دو گروپ Casadio مدل اوندیچی آ۲
دستگاه #اسپرسوساز صنعتی #کاسادیو مدل Undici A2 دو گروپ، دستگاهیست پرقدرت، کاربردی و حرفهای با ظاهری شکیل، مناسب برای مصارف حرفهای و تجاری مانند فروشگاههای قهوه، کافهها و رستورانهاست که در دو رنگ مشکی و سفید عرضه میشود.
کاسادیو اوندیچی یک دستگاه تال کاپ است و قابلیت عصارهگیری مستقیم درون ماگها و لیوانهای بلند را دارد و در دسته بندی دستگاههای اسپرسوساز والیومتریک قرار میگیرد به این معنی که حجم اسپرسو در این دستگاه به صورت اتوماتیک قابل کنترل است و دستگاه به صورت خودکار عصارهگیری اسپرسو را قطع میکند. مکانیزم ترموسایفونیک دستگاه اسپرسو Casadio ثبات دمایی قابل قبولی را در گروپهد دستگاه ارائه میدهد.
بویلر دستگاه اسپرسوساز کازادیو Undici A2 یک بویلر مسی با گتجایش ۱۰/۵ لیتر است که همراه با المنت ۲۸۰۰ وات میتواند در تمام روز اسپرسو ایدهآل و همینطور فشار بخار بالا جهت درست کردن لاته یا کاپوچینو را به راحتی برای شما مهیا کند.
دستگاه اسپرسوساز دو گروپ کاسادیو مدل UNDICI A2، دستگاهی همهکاره و زیبا با عملکردی فوقالعاده است که با کاربری آسان و هزینه نگهداری کم، گزینهای ایدهآل برای استفاده در کافهها و رستورانهاست. تکنولوژی و فناوری روز بهکاررفته در این اسپرسوساز ایتالیایی، آن را به دستگاهی قابلاعتماد، باکیفیت و کارآمد برای استفادههای حرفهای و تجاری تبدیل کرده است.
دستگاه اسپرسوساز دو گروپ کاسادیو مدل UNDICI A2، دستگاهی همهکاره و زیبا با عملکردی فوقالعاده است که با کاربری آسان و هزینه نگهداری کم، گزینهای ایدهآل برای استفاده در کافهها و رستورانهاست. تکنولوژی و فناوری روز بهکاررفته در این اسپرسوساز ایتالیایی، آن را به دستگاهی قابلاعتماد، باکیفیت و کارآمد برای استفادههای حرفهای و تجاری تبدیل کرده است.
مشاوره تخصصی
ضمانت اصالت و کیفیت کالا
ارسال سریع
درباره کاسادیو
برند کاسادیو که در سال ۱۹۵۰ در ایتالیا تأسیس شد، به دلیل تولید دستگاههای اسپرسوساز صنعتی قدرتمند، پایدار و بادوام و همچنین آسیابهای قهوه حرفهای و تجاری، شهرت پیدا کرده است.
بنیان گذار Casadio آقای نلو کاسادیو در سال ۱۹۰۷ در استان Imola ایتالیا به دنیا آمد و سپس در بولونیا طراحی صنعتی و مهارتهای مکانیکی مانند تراشکاری و جوشکاری را آموخت. در دوران بهبودی پس از جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۸، اولین کارگاه تولیدی کاسادیو در بولونیا ایتالیا تأسیس شد. چنگک سه شاخه کاسادیو با الهام از مجسمه معروف جیامبولونیا، نپتون با چنگک سه شاخه که در میدان فواره شهر بولونیا قرار دارد، در سال ۱۹۵۰ به نماد تجاری رسمی شرکت Casadio تبدیل شد.
بهبود پایدار اقتصادی در دهه ۶۰ و افزایش تقاضا برای دستگاههای قهوه، منجر به ساخت مقر جدید کاسادیو در سال ۱۹۶۸ شد. در این برهه تمامی کارهای تراشکاری، فرآوری و مونتاژ توسط حدود ۳۰ کارگر و به صورت دست ساز انجام میشد.
مرگ نابهنگام نلو کاسادیو در آگوست ۱۹۷۵ زمینهساز سازماندهی مجدد شرکت بود. تلاشهای خانواده نلو و کارمندان شرکت کاسایدو باعث میشود تا شرکت به نقاط عطف مهمی دست پیدا کند. آسیاب قهوه دوزردار D.64 2000، آسیاب قهوه G84 با موتور ۹۰۰ دور در دقیقه و آسیاب قهوه اتوماتیک با قابلیت آسیا کردن دو یا سه بلند قهوه در یک بدنه با برنامه ریزی خودکار محصول این دوره هستند.
در دهه ۹۰ میلادی، کاسادیو به مجموعه Isa SPA فروخته شد و کارخانه شرکت به شهر Umbria منتقل شد. اما در سال ۱۹۹۹ مجددا به پایگاه خود در بولونیا بازگشت. در سال ۲۰۰۹، کاسادیو به گروه چیمبالی (Gruppo Cimbali) پیوست که که پیشرو در طراحی و تولید دستگاه های اسپرسوساز حرفه ای با حضور جهانی در بیش از ۱۰۰ کشور جهان است. کاسادیو پس از پیوستن به گروه چیمبالی و راه اندازی مجدد تغییرات وسیعی از نظر تعریف مجدد هویت برند، جایگاه حرفهای اش در بازار جهانی و هم از نظر فناوری تجربه کرد. به لطف این تغییرات کاسادیو را به یکی از بازیگران اصلی در صنعت Ho.Re.Ca و تولید دستگاههای اسپرسوساز و آسیابهای قهوه تبدیل شده است.
کاسادیو همیشه به عنوان تولید کننده تجهیزات قابل اعتماد و بادوام در نظر گرفته شده است. نیروی محرکه موفقیت این شرکت، ارزشی است که آنها برای نوآوری و کیفیت قابلیت اطمینان قائل هستند.
بنیان گذار Casadio آقای نلو کاسادیو در سال ۱۹۰۷ در استان Imola ایتالیا به دنیا آمد و سپس در بولونیا طراحی صنعتی و مهارتهای مکانیکی مانند تراشکاری و جوشکاری را آموخت. در دوران بهبودی پس از جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۴۸، اولین کارگاه تولیدی کاسادیو در بولونیا ایتالیا تأسیس شد. چنگک سه شاخه کاسادیو با الهام از مجسمه معروف جیامبولونیا، نپتون با چنگک سه شاخه که در میدان فواره شهر بولونیا قرار دارد، در سال ۱۹۵۰ به نماد تجاری رسمی شرکت Casadio تبدیل شد.
بهبود پایدار اقتصادی در دهه ۶۰ و افزایش تقاضا برای دستگاههای قهوه، منجر به ساخت مقر جدید کاسادیو در سال ۱۹۶۸ شد. در این برهه تمامی کارهای تراشکاری، فرآوری و مونتاژ توسط حدود ۳۰ کارگر و به صورت دست ساز انجام میشد.
مرگ نابهنگام نلو کاسادیو در آگوست ۱۹۷۵ زمینهساز سازماندهی مجدد شرکت بود. تلاشهای خانواده نلو و کارمندان شرکت کاسایدو باعث میشود تا شرکت به نقاط عطف مهمی دست پیدا کند. آسیاب قهوه دوزردار D.64 2000، آسیاب قهوه G84 با موتور ۹۰۰ دور در دقیقه و آسیاب قهوه اتوماتیک با قابلیت آسیا کردن دو یا سه بلند قهوه در یک بدنه با برنامه ریزی خودکار محصول این دوره هستند.
در دهه ۹۰ میلادی، کاسادیو به مجموعه Isa SPA فروخته شد و کارخانه شرکت به شهر Umbria منتقل شد. اما در سال ۱۹۹۹ مجددا به پایگاه خود در بولونیا بازگشت. در سال ۲۰۰۹، کاسادیو به گروه چیمبالی (Gruppo Cimbali) پیوست که که پیشرو در طراحی و تولید دستگاه های اسپرسوساز حرفه ای با حضور جهانی در بیش از ۱۰۰ کشور جهان است. کاسادیو پس از پیوستن به گروه چیمبالی و راه اندازی مجدد تغییرات وسیعی از نظر تعریف مجدد هویت برند، جایگاه حرفهای اش در بازار جهانی و هم از نظر فناوری تجربه کرد. به لطف این تغییرات کاسادیو را به یکی از بازیگران اصلی در صنعت Ho.Re.Ca و تولید دستگاههای اسپرسوساز و آسیابهای قهوه تبدیل شده است.
کاسادیو همیشه به عنوان تولید کننده تجهیزات قابل اعتماد و بادوام در نظر گرفته شده است. نیروی محرکه موفقیت این شرکت، ارزشی است که آنها برای نوآوری و کیفیت قابلیت اطمینان قائل هستند.
مشخصات فنی
حجم بویلر
|
۱۰/۵ لیتر
|
ولتاژ
|
۲۳۰ ولت (تک فاز)
|
قدرت المنت
|
۲۸۰۰وات
|
توان مصرفی دستگاه
|
۳۳۰۰ وات
|
وزن
|
۵۰ کیلوگرم
|
ابعاد
کشور سازنده |
۵۷*۵۳*۷۱ سانتیمتر ایتالیا |
ویژگیها
⚙️ والیومتریک: امکان انتخاب و تنظیم زمان عصارهگیری
⚙️ تال کاپ: امکان قرار دادن لیوانهای بلند بیرونبر زیر پورتافیلتر
⚙️ سیستم حرارتی ترموسایفونیک جهت ثبات دمایی بالاتر