آشنایی با قطعات اسپرسوساز - شیر ضد خلأ

هنگامی که یک دستگاه اسپرسوساز را باز می‌کنید، قطعه برنجی کوچکی را روی بویلر خواهید دید که با فشار دادن پیستون کوچک آن، بخار آب با فشار از آن خارج می‌شود. نام این قطعه چیست؟ وظیفه آن چیست؟

کرایس کاپ، فنجان‌های تجزیه‌پذیز

فنجان‌هایی که در تصویر می‌بینید محصول نهایی پروژه‌ای هستند به نام کرایس کاپ، فنجان‌هایی تجذیه‌پذیر که از تفاله قهوه تولید شدن.

نکات دخیره‌ سازی دانه قهوه سبز

.عوامل زیادی در بحث ذخیره‌سازی و انبارداری دانه سبز قهوه نقش دارند که در این مطلب در مورد آنها توضیح خواهیم داد

رونمایی از نسل جدید اسپرسوسازهای کنتی در نمایشگاه هاست ۲۰۲۳

شرکت کنتی فرانسه از نسل جدید دستگاه‌های اسپرسوساز حرفه‌ای خود در نمایشگاه هاست ۲۰۲۳ میلان رونمایی کرد.

ویژگی‌های دستگاه‌های اسپرسوساز کنتی

در این مطلب سعی می‌کنیم ویژگی‌های کلیدی دستگاه‌های اسپرسوساز کنتی که وجه تمایز این برند با دیگر برندهای موجود در بازار است را با هم مرور کنیم.

مفهوم قهوه تخصصی

قهوه تخصصی چیست؟ چه ویژگی‌هایی باعث می‌شوند قهوه‌ای خاص در زمره قهوه‌های تخصصی (قهوه اسپشالتی) قرار گیرد؟ تعریف مفهوم «قهوه تخصصی» یکی از چالش‌های همیشگی صنعت قهوه بوده است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

معرفی اسپرسوساز دوال بویلر کنتی Ace

شرکت پرآوازه‎‌ی Conti، تولیدکننده دستگاه‌های اسپرسوساز حرفه‌ای، با معرفی دستگاه اسپرسوساز Ace، تاج فناوری‌های خود را به بازار اسپرسوسازهای مولتی بویلر حرفه‌ای تک گروپ آورده است.

تخمیر در فرآوری قهوه تخصصی

تخمیر از دید متخصصان صنایع غذایی به معنی تغییر در یک ماده‌ی غذایی با حضور ارگانیسم‌های طبیعی مثل باکتری‌ها یا مخمرهاست که اغلب منجر به تولید اتانول، دی‌اکسیدکربن و یا اسیدهای لاکتیک و استیک می‌شود. در این مطلب در مورد تخمیر در فرآوری قهوه بیشتر خواهیم آموخت.

اصطلاحات فرم ارزیابی قهوه SCA

پروتوکل کاپینگ زبان مشترک متخصصین قهوه است؛ در این مطلب به بررسی دقیق‌‌تر پارامترهای مختلف پروتوکل قهوه‌آزمایی و موشکافی این زبان مشترک خواهیم پرداخت.